Hämtning av Idrottsrabatter

NYA RUTINER FÖR HÄMTNING AV IDROTTSRABATTER.

Om man har betalat in för att sälja Idrottsrabatthäften så kan man hämta dem på klubben i samband med träning. Så fort jag ser att betalning gjorts (det kan dock ta en dag eller två innan det syns) så levererar jag häften till berörd tränare. Det saknas dock inbetalning avseende Idrottsrabatterna från flera som har betalt in medlemsavgift. Följande är det som gäller:

Alla spelare - från U10 och upp till senior - ska i år antingen betala 400 kr för häften (2 lämnas ut nu och 2 vid höstens upplaga) eller friköpa sig från häften genom att betala 200 kr. Läs mer om hur det fungerar under Medlemsavgifter.

Träningstider Ungdom

Följande Träningstider är klara för Grästräning vid klubben

U8, U10, U12, P14; tränar måndag, onsdag 17.30 - , vid klubblokalen bredvid Arena Vänersborg

Glöm inte Tandskydd (annars finns att köpa vid klubben)

Ungdomskommitten

 

NY LICENSPERIOD

Nu börjar det dra ihop sig till spel både för seniorer, juniorer och ungdomar. För att spela och träna så krävs det att man är licensierad och genom licensieringen så är man också försäkrad. Licensperioden för rugby är 1 april - 31 mars, vilket alltså betyder att vi nu har påbörjat en ny period. En förutsättning för att bli licensierad - vilket anmäls och registreras av klubben - är att spelaren har fullföljt sina åtaganden avseende medlemsavgifter. Denna avgift (se under länken Medlemsavgifter) skulle ha varit betald senast 2014-03-31, och har man inte betalt så är man alltså inte licensierad...och därmed inte heller försäkrad! Så betala in nu och snälla...betala in rätt belopp!

Lyckad TV-kväll på klubben


Glada vinnare! Ellen Johnsen och Anna Hector.

Lördag 15 mars så var det en heldag på klubben med anledning av att det var sista omgången i årets Six Nations. Förutsättningarna kunde inte varit bättre då tre lag låg på samma poäng inför den sista omgången, men i realiteten var det två lag som tätstriden stod emellan nämligen England och Irland. England mötte i den första matchen Italien, ett möte som rimligen borde resultera i Engelsk seger och engelsmännen levererade enligt förväntan. I den andra matchen fullständigt krossade Wales det Skotska laget, men matchen hade ingen betydelse för toppstriden.

Läs mer: Lyckad TV-kväll på klubben

IDROTTSRABATTERNA ÄR HÄR!

Nu är idrottsrabattshäftena här. Alla spelande medlemmar – från U10-spelare och upp till och med seniorspelare ska sälja fyra häften under året – två nu i vår och två till hösten. För att minska den administrativa hanteringen för föreningen så har vi i år ändrat våra rutiner samt lagt till ett alternativ till att sälja häften. Så här fungerar det:

Läs mer: IDROTTSRABATTERNA ÄR HÄR!

VINST i HÅCKES!

Vårt herrlag gick hela vägen och tog hem den gyllene bucklan i årets upplaga av Håckes Cup, detta efter en jämn match mot Enköping som slutade 28-26 till VRK's fördel. Ett stort jättegrattis till alla spelarna och ledarna för en väl genomförd turnering och bra underhållning till oss som följt det via webben!

Kalender

MAJ
3
2014-05-03

13:00 - 15:00
PREMIÄR Damallsvenskan VRK vs GRF

MAJ
17
2014-05-17

Klubblokalen bokad

JUN
13
2014-06-13

Klubblokalen bokad!

Följ klubben