Titta även i idrottoline

Vi kommer att fasa över till idrottonline innom en snar framtid, I forsättningen kommer vi att publicera nyheter och info där.

Vinterträning U8- P/F14 (-01)

Måndag 10/10, och måndagar framöver vinter 14/15 är det Vinterträning för U8-P/F14 (-01)

(OBS INOMHUS )

Perfekt att ta med kompisar nu! - så de hinner få mycket boll innan vi går på gräs igen.

Plats: B-hall idrottshuset 
17.30 - 18.15 Uppvärmning, Bollskoj 
18.15-18.45 Fys och Rugby skills; 

Träningarna som förra vintern av Jonatan Hector och Lynnia Tatu


Mvh VRK Ungdom

Damserien 2014 avslutad!

Lördag 11/10 spelade Vänersborgs och Exiles damer en enkelmatch om 3:e plats i slutspel för damer på Kristinebergs IP i Stockholm. Matchen startade med mycket press från Exiles, VRK’s damer jobbade hårt i försvar och höll nollan i ca 15 min innan första försöket gjordes av Exiles.

Tyvärr gjorde också Exiles två snabba försök i följd efter det första, innan Vänersborgs damer bestämde sig för ge mer i anfall och bli aggressivare kring rucks och i tacklingar. Sista halvan av första halvlek och så gott som hela andra halvlek spelades jämt mellan de bägge lagen. I sista minuten gjorde Exiles det sista försöket och matchen slutade 29-0.

Vänersborgs RK ställde upp med ett av det yngsta laget på alla år. Tjejerna har tränat sig upp genom åldersgrupperna med pojklag och i flicklag och blandningen mellan gammal och ung rutin har gett god utdelning på säsongen. Vi säger Grattis till Bronset Exiles! Och hoppas på fler möten i framtiden.

DAMERNA SPELAR OM SM-BRONS!

Det är nu klart att Vänersborg RK dam placerar sig 4:a i den jämna damserien, plats 3 och 4 möts om en avgörande placering. Detta blev klart efter att Vänersborg lördagen den 20 september tog sig an stockholm Exiles på hemmaplan.

Läs mer: DAMERNA SPELAR OM SM-BRONS!

Läger i Enköping

10 stycken ungdomsspelare från VRK deltog i TUP riksläger i Enköping den 6-10/8. Syftet med lägret är att vidareutveckla arbetet med talangutvecklingsprogrammet med fokus på spelarnas tekniska, taktiska och fysiska utveckling. Utbildningen omfattar strength & conditioning, skadeförebyggande, nutrition för idrottare,  antidoping, videoanalys och rugbyns värderingar. Lägret var också en del av uttagningsprocessen för U18 landslaget inför 2015 och 2016.

Bilder från Sthlm 10's

Nu finns det några bilder från Stockholm 10's att titta på. Turneringen spelades 2-3/8 2014 i strålande väder. Bilderna på damlaget är från när de mötte Tropical unicorns från Norge, resultat 19-0. Bilderna på herrlaget är från när de möter Samurai midwives från UK, resultat 12-19.

 

KLICKA HÄR för att se bilderna

 

Kalender

Ingen evenemanger

Följ klubben